Ce conțin, de fapt, micii de la Kaufland Grill. Nu vei mai cumpăra după ce afli

29 08. 2024, 11:07
mici kaufland

Micii de la Kaufland sunt populari, dar câți știu ce conțin ei cu adevărat? Iată adevărul! 

Dacă ești consumator de mici de la Kaufland, trebuie să citești neapărat acest articol, pentru a afla ce mănânci, de fapt, atunci când îți cumperi un meniu de mici. 

Ce conțin micii de la Kaufland 

Tot mai mulți oameni obișnuiesc să mănânce frecvent de la fast-food-uri. De exemplu, micii de la Kaufland Grill se vând constant, asta pentru că oamenii nu știu ceea ce se regăsește în compoziția lor. 

 Cu numai 25 de lei, poți achiziționa un meniu ce include 4 mici, o chiflă, muștar și ketchup, o ofertă rar întâlnită în alte locuri. Deși clienții laudă aceste produse, puțini își dau seama că nu sunt tocmai benefice pentru sănătate. 

Micii de la Kaufland Grill reprezintă alegerea principală a clienților. Chiar dacă meniul include și alte opțiuni, precum ceafă de porc, cârnați, pui la rotisor, cartofi prăjiți și șnițele de pui, micii rămân cei mai căutați. Cu toate acestea, puțini dintre cei care îi achiziționează sunt conștienți de ingredientele lor reale. 

Pe langa ingredientele obisnuite ce se regăsesc in compozitia unui mic, aceştia mai au în compoziţie bicarbonat de sodiu, ascorbat de sodiu, acid ascorbic şi nitrat de potasiu. 

Mai mult, li se adaugă monoglutamat de sodiu, citrat de sodium, acid citric, lactat de sodiu, procolor, superfrich și izoascorbat de sodiu. 

Kaufland Grill păstrează produsele în condiții precare 

Dincolo de calitatea produselor oferite la restaurantele de tip fast-food, inspectorii de la Protecţia Consumatorilor au găsit multă mizerie în incintele Kaufland Grill. De altfel, uleiul folosit pentru prăjirea alimentelor era expirat, iar produsele erau ţinute în condiţii precare. 

„ În urma neregulilor constatate de comisarii sătmăreni, operatorul economic a fost sancţionat cu: amendă contravenţională în cuantum de 10.000 lei; oprirea temporară a prestării serviciului, până la remedierea deficienţelor şi retragerea definitivă din reţeaua de alimentaţie publică a produselor care nu respectă condiţiile de păstrare”, conform comunicatului transmis de ANPC. 

 

Sursă foto: social media